Forum

628 Ajax Shirt Outl...
 
Notifications
Clear all
628 Ajax Shirt Outlet SantoN
628 Ajax Shirt Outlet SantoN
Group: Registered
Joined: 2021-11-07
New Member

About Me

Skulle Juventus signere Morata, ville det bety at Pirlo ville gjenforenes med spanjolen som var en del av laget i løpet av italienernes siste år som spiller i klubben.

 

 

Han hjalp Juventus med to Serie A-titler og hjalp dem til Champions League-finalen, der de falt til et 3-1-nederlag mot Barcelona i 2015.

 

 

VeronicaB polen fußball trikot DelorisMc

 

 

Juventus kan skru klokken tilbake ettersom Andrea Pirlo angivelig er interessert i å hente Alvaro Morata tilbake til klubben.

 

 

precio camiseta real madrid Morata hadde en meget vellykket toårsperiode på Bianconeri etter at han kom fra Real Madrid for 15,8 millioner pund i 2014.

 

 

Mundo Deportivo rapporterer at hvis Juventus mislykkes i jakten på uruguayaneren, kan de imidlertid vende fokuset tilbake til Morata.

 

 

Maillot Juventus

 

 

Siden han forlot Juventus, har Morata hatt en ny periode i Real Madrid, så vel som to år i Chelsea. 27-åringen har gode minner fra tiden i klubben, der han scoret 27 mål på 93 kamper.

 

 

Moratas kontrakt i Atletico Madrid løper til 2023, så et trekk for spissen forventes ikke å være like enkelt eller billig i forhold til Suarez.

 

 

Den nye Juventus -sjefen er veldig opptatt av å signere en spiss i sommerens overgangsvindu og har vært sterkt knyttet til Barcelona -stjernen Luis Suarez.

 

 

 

 

 

 

###

 

 

VeronicaB polen fußball trikot DelorisMc

Location

Occupation

Maillot Juventus
Social Networks
Member Activity
0
Forum Posts
0
Topics
0
Questions
0
Answers
0
Question Comments
0
Liked
0
Received Likes
0/10
Rating
0
Blog Posts
0
Blog Comments
Share: